top of page
Welkom bij Siebelink Assurantiën

Bernard Siebelink -  Directeur/ Adviseur zakelijk

"Ons prachtige bedrijf betrokken houden bij zowel klanten als medewerkers dat is mijn dagelijkse doel. Een lange termijn relatie op basis van vertrouwen in elkaar is hierbij altijd mijn uitgangspunt. Vertrouwen hebben in en krijgen van iemand geeft energie en dat is waar ik naar streef. Een persoonlijke service is het belangrijkste wat je kan bieden."

Bennie_edited.jpg

Ons team

Daphne van Hal.jpg

Daphne van Hal - Krielen

Geen enkel schadegeval is gelijk. Een grote, complexe schade met ingrijpende gevolgen of een relatief kleine schade. Ik krijg voldoening als de klant snel geholpen is en er geen omkijken naar heeft.

IMG_8150 2.jpg

Martijn Siebelink

Sylvia Siebelink.jpg

Sylvia Siebelink

Als rechterhand van het kantoor biedt ik ondersteuning aan alle voorkomende zaken.

IMG_8147.jpg

Maartje Ubbing - Wijbrandi

annelies.jpg

Annelies Sanders - Steentjes

Iedere dag een nieuwe uitdaging en geen enkele dag is hetzelfde. Hierdoor blijf ik dagelijks plezier hebben in mijn werk.

Het mooie van mijn werk vind ik dat een klant zonder aarzelen contact met je opneemt en daarbij uiteindelijk zijn risico's volledig aan je durft toe te vertrouwen.

Ik haal er energie uit de klant volledig te ontzorgen.

Mijn passie ligt bij het vinden van de juiste oplossing of het juiste product voor elke klant wat het beste bij hun wensen aansluit. Elke dag is voor mij verschillend, dat maakt mijn werk gevarieerd en dat vind ik erg leuk.

bottom of page